Vinisva - Huis van het gezonde verstand

Doe mee!

n = n + 1 ...

Lees De Derde Verlichting en bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld.

 

  Download gratis
het 1e proefexemplaar van 
De Derde Verlichting

De linkse regering in Griekenland blijft vooralsnog een mysterie. Zit er nou een slimme strategie achter het Syriza beleid of kan Tsipras zich scharen onder het leger van oerdomme politici? Wat zijn we/ze nou opgeschoten en is de waarde van het referendum nul?

Z24 - 10-7-2015

Met een overtuigend Oxi kreeg de Griekse premier Alexis Tsipras op zondag 5 juli een mandaat mee van de Grieken om ‘nee’ te zeggen tegen bezuinigingen en hervormingen die de schuldeisers van Griekenland hadden voorgelegd.

Nog geen vijf dagen later heeft Tsipras een verzoek ingediend voor naar verluidt meer dan 50 miljard euro aan nieuwe noodleningen van het Europese fonds ESM.

Author: Hans Geurts

Hans is publicist en oprichter van Vinisva, op social media te volgen als GezondVerstandBurger (@vinisva). Tevens muzikaal actief als indie artist, songwriter en producer in Gashunters en Twoomusic. Zie Contact voor o.a. telefoon en mailadres.


Submenu

Historie