Vinisva - Huis van het gezonde verstand

Doe mee! Interesse?

n = n + 1 ...

Lees De Derde Verlichting en bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld.

 

 

Interesse in een actuele PDF
versie van het manuscript?


De Derde Verlichting

Stuur een mail met motivatie
naar redactie@vinisva.nl 

Adres:
https://twitter.com/vinisva
https://facebook.com/vinisva
Helmond
NB
Nederland
Telefoon:
0492-512648
Send an Email
(optioneel)
Overige gegevens:

Hans Geurts heeft jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer (ICT, marketing en media), als freelancer, in diverse functies in groot- en detailhandel, in publiek bestuur en is theoretisch onderlegd op het gebied van bedrijfseconomie en marketing. Alle opgedane kennis en ervaring van ruim 6 decennia menszijn en burgerschap wordt verenigd in een gezond verstand, om telkens weer tot een goed afgewogen oordeel te kunnen komen. Althans, dat is immer zijn doel.

Hij is een zelfverklaard 'sociolist' en ideoloog en zelfbenoemd Gezond-Verstand-Burger *. Vanuit een diepgeworteld gevoel voor rechtvaardigheid en verheffing van de mensheid draagt hij graag bij aan initiatieven die zijn gericht op ‘verlichting’ van de maatschappij. Daar hoort bijvoorbeeld bij het neerschrijven c.q. presenteren van zijn bevindingen over onderwerpen als maatschappij, politiek, economie, geloof, filosofie, milieu en media. Quick scans zijn een handelsmerk. In een rap tempo is hij in staat om met betrekking tot zeer uiteenlopende onderwerpen tot heldere analyses en persoonlijke bespiegelingen te komen. De Vinisva website is gelanceerd om dit alles te bundelen.

Hans combineert zijn activiteiten als publicist met muziek, als songwriter (Twoomusic) en indie artist (Gashunters). Ervaringen en opvattingen worden ook verwerkt in songs en lyrics.

Web    www.vinisva.nl    www.gashunters.com   www.twoomusic.com

Contactgegevens

© 2015 – Alle rechten voorbehouden

 

* Noot mei 2021 

In de afgelopen tijd hebben o.a. anti-vaxxers en alle mogelijke complotdenkers de term Gezond Verstand gekaapt om aan te geven hoe 'woke' ze wel niet zijn. Volledig onterecht in mijn ogen en ik verwerp dan ook ten zeerste elke mogelijke relatie of verbinding tussen mij en mijn activiteiten met het gedachtegoed van eerstgenoemden. De term Gezond-Verstand-Burger is in 2015 door mij 'verzonnen' bij de start van Vinisva.